E-book de poezie

   69 de poezii despre singurătate, viaţă, dragoste, moarte, filozofie, sex. Despre oameni şi legăturile dintre ei, despre emoţii... 69 de confesiuni în versuri.

   E greu să îţi descrii poezia. Poţi spune despre ce este vorba în ea, dar nu poţi transmite energia şi emoţia care i-au dat viaţă, durerea sau zbuciumul.

   De aceea, am să las o cititoare să vorbească despre carte:

 

   "Ce pot spune? Sunt profana… Simt Baudelaire, Rimbaud, Eminescu, un pic de Bruckner in proza versurilor tale…simt furie, dezamagire, exaltare, zbor, egoism, speranta, lacrimi, egocentrism, umilinta…te transmiti pe tine in diverse faze ale maturitatii tale, te transmiti uneori pe tine asa cum te vrei, simt zbatere si detasare (paradoxal), te inalti si te cobori intr-o eterna  neregasire..te simt asa cum te stiu, ma surprind neregasindu-te in unele versuri, te etalezi si te ascunzi dupa tine si dupa versuri..Incerc sa vad ca un tot, ca un intreg acest volum si ma frapeaza diferenta de senzatii si simtiri, de stiluri…iti vad parca sufletul gol, pur si impur, fumos si urat, revoltat si resemnat..te dezgolesti in versurile tale si cand am senzatia ca esti tu, ca vad tot..fugi…e fuga si zbucium si …habar n-am.. e mult, esti mult..."

 

     Poţi descărca volumul în format e-Book prin PayPal. Dacă doreşti o altă modalitate de plată, trimite un e-mail la office@maximazilei.com şi vei primi toate detaliile necesare.


 

 Îţi mai recomand, dacă ţii la educaţia ta:

Cartea Înţelepciunii. 1000 de maxime şi citate

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...