Cum sa inveti mai mult cu efort mai mic

Ia cele mai bune note cu cel mai mic efort

  Ai auzit probabil de tehnici de învăţare rapidă. Ce bine ar fi ca acestea să se predea în şcoli. Însă atunci toată lumea ar lua note mari, ar trece examenele iar şcoala ar deveni distracţie. Ori sistemul nu vrea probabil asta.

“Ia Cele Mai Bune Note cu Cel Mai Mic Efort” este colecţia unică a celor mai puternice tehnici de învăţare care te ajută să devii un SUPER ELEV / SUPER STUDENT / SUPER ADULT şi să stăpâneşti orice subiect şi orice abilitate mai repede decât majoritatea oamenilor, distrându-te în acelaşi timp!”

  

  Acest e-Book este o colecţie foarte valoroasă de ponturi demonstrate, instrumente şi tehnici care să te transforme într-un individ “superdotat” intelectual. Şi toate astea, continuând să ieşi cu prietenii, să mergi la filme şi să te distrezi.

   “Ia Cele Mai Bune Note cu Cel Mai Mic Efort” îţi va arăta exact, pas cu pas, cum să iei note mai mari şi să fii mai productiv fără să munceşti pe brânci! Asta pentru că vei aplica ultimele descoperiri din psihologia învăţării rapide.

   Vei învăţa:

  • Cum să scapi de obiceiurile proaste şi să obţii excelenţa academică.

  • Un secret ştiut de foarte puţini referitor la cum să devii un SUPER-STUDENT – chiar dacă tu crezi că eşti un ratat analfabet!

  • Cum să-ţi termini mai repede tema, să te pregăteşti pentru teste şi examene mult mai repede, şi să-ţi petreci restul zilei făcând lucruri pe care vrei să le faci!

  • Un sistem în 5 paşi care te ajută să-ţi organizezi lucrările şcolare, activităţile sociale, sportul şi responsabilităţile familiale în jurul „perioadelor de performanţă de vârf" pentru rezultate maxime!

  • 6 metode redutabile de a ţine minte tot ce spune profesorul şi a trece orice examen sau test!

  • Cum să-ţi îmbunătăţeşti puterea de concentrare şi atenţia şi să stăpâneşti orice abilitate, subiect sau aptitudine fără să faci eforturi mari!

  • O fiţuică de o pagină pentru a te ajuta să ai un avantaj prin strategii de învăţare de succes, garantate să-ţi îmbunătăţească notele!

 

  ...Şi acesta este numai vârful aisbergului deoarece vei obţine fiecare strategie, şmecherie, tehnică şi scurtătură garantată să te transforme într-o persoană cu SUPER-CAPACITĂŢI DE AFIRMARE!

 

Dacă vrei să ai succes în viaţă -
trebuie să devii un om cu SUPER-CAPACITĂŢI DE ÎNVĂŢARE!

   

  Ai impresia că nu ai suficient timp pentru tot ceea ce faci? Te înşeli… Să ştii că majoritatea indivizilor care sunt bogaţi, cu succes şi faimă au strategii secrete care fac fiecare minut să conteze. Sunt strategii pe care cei mai mulţi oameni nu le descoperă niciodată, de aceea sunt prinşi într-o slujbă fără viitor pe care o urăsc şi nu îşi reuşesc să îşi creeze viaţa pe care şi-o doresc şi la care visează.

BONUS: o înregistrare video de 61 de minute, Învăţare Rapidă,
pe care o vei primi cu cartea Ia Cele Mai Bune Note Cu Cel Mai Mic Efort (vândută separat cu 47 de dolari, înregistrarea este a ta GRATIS)

   În această înregistrare de 61 de minute, autorul dr. Marc Dussault dezvăluie strategiile sale personale care să te ajute pe tine să iei cele mai mari note cu cel mai mic efort. Acestea sunt strategiile care sunt greu de explicat pe hârtie, dar care sunt ABSOLUT NECESARE pentru a te ajuta să-ţi foloseşti întregul potenţial.
  
Vei învăţa cum să adaptezi tehnicile conţinute în Ia Cele Mai Bune Note Cu Cel Mai Mic Efort la stilul şi personalitatea ta unice.

   Strategiile pe care le înveţi în această înregistrare îţi vor transforma radical rezultatele la şcoală şi în orice domeniu al vieţii tale:

  • 4 chei care te ajută să atingi orice scop mai uşor (o nouă descoperire care va face ca acest lucru să fie automat pentru tine)

  • Cum să respectaţi termenele limită uşor şi fără să înnebuneşti!

  • Cum să intri la comandă în „zona” performanţei de top, care te face să te simţi de neoprit.

  • Ce te poate învăţa un Olimpic despre cum să intri în „programarea” creierului tău unic pentru a-ţi MAXIMIZA notele sau orice performanţă în viaţă.

  • Ar trebui să înveţi pe ultima sută de metri sau ar trebui să înveţi cu o săptămână înainte? – aceasta chiar te va uimi!

  • Ce să faci dacă eşti un OM CARE AMÂNĂ şi cum să foloseşti acest lucru în avantajul tău.

  • Cum să înţelegi şi să reţii chiar şi informaţiile banale şi plictisitoare care pot fi extrem de importante pentru a obţine note mari.

  • 2 întrebări puţin ştiute pe care ar trebui să ţi le pui pentru a te ajuta să citeşti mai repede şi să înţelegi mai bine.

  • Principalul motiv pentru care cei mai mulţi studenţi pică şi ce trebuie să ştii pentru a stăpâni orice materie sau îndemânare mai repede decât majoritatea oamenilor!

  • Strategia cubului Rubik pentru a rezolva probleme complexe rapid şi fără efort.

  • Cum să deosebeşti imediat informaţia adevărată de informaţia inexactă, astfel încât să iei deciziile corecte la şcoală şi în viaţă.

  • Cum să citeşti rapid PE ECRAN de 200% mai repede decât cititorii cei mai rapizi şi să stăpâneşti această îndemânare în 60 de secunde sau mai puţin!

  • De ce oamenii se opresc la jumătatea drumului şi nu termină ce au început şi ce să faci ca acest lucru să nu ţi se petreacă şi ţie.

  • Cum pot hainele pe care le porţi să îţi distrugă sau să îţi îmbunătăţească notele – ceva ce profesorul de matematică nu ţi-a spus niciodată!

  • Motivul pentru care uiţi mereu lucruri când eşti stresat şi cum să-ţi aminteşti detalii importante când ai nevoie de ele cel mai mult.

  • Tehnica de studiu nr. 1 care să îţi îmbunătăţească instantaneu notele folosind doar un pix şi hârtie.

  • Un cuvânt de 9 litere care îți duce memoria la viteză turbo şi te ajută să reţii lucruri precum analiză matematică, fizică, matematică, geografie sau istorie fără să transpiri pentru aceasta!

  • Ar trebui să înveţi seara devreme sau noaptea târziu?

  • Ar trebui să rezolvi mai întâi întrebările cele mai uşoare sau cele mai grele la un examen?

  • Cum să dai examene grilă unul după altul şi să iei note mari fără să intri în panică.

  • Un sistem care te ajută să reţii şi să-ţi aminteşti rapid cantităţi mari de informaţie la cerere.

  • Metoda cazului folosită de Şcoala de Afaceri Harvard şi cum te poate ajuta să-ţi dezvoltaţi capacităţile analitice, judecata sănătoasă, şi potenţialul de conducător.

Cumpără-ţi copia acum, ÎNAINTE ca acest bonus de $ 47să fie scos

 

Obţine Acces Instantaneu Acum la
Ia Cele Mai Bune Note Cu Cel Mai Mic Efort

 

 Disponibilă pentru Descărcare Sigură Imediată – chiar dacă este ora 2 noaptea!

 

P.S.Reţine că nu este vorba numai despre a lua cele mai bune note posibile. Este vorba despre a deveni CEA MAI BUNĂ persoană cu putință – o persoană de care tu şi familia ta puteţi fi mândri. O persoană pentru care MARILE companii se vor bate pentru a o angaja şi îi oferi un salariu extraordinar, pentru că va munci extraordinar... 

 

Cartea Ia Cele Bune Note Cu Cel Mai Mic Efort a fost vândută la mii de persoane din 29 de ţări şi a fost tradusă în cinci limbi. Aceasta este cea de-a treia ediţie!

 

  Chiar dacă crezi că această carte se adresează eventual tinerilor care au căzut la Bac, ar trebui să ştii că ea este de un real folos elevilor sau studenţilor, precum şi adulţilor care vor să obţină CELE MAI BUNE REZULTATE în tot ceea ce fac. Ca părinte, poţi învăţa foarte mult tu însuţi din acest e-Book, şi îţi poţi învăţa copilul să ia cu uşurinţă note mari la şcoală, bucurându-se şi de timp liber pentru sport sau joacă.

   

  Preţ 27 de dolari. Click pe Ia Cele Bune Note Cu Cel Mai Mic Efort – e-Book tradus în limba română cu tehnici de învăţare rapidă şi dezvoltare a memoriei + video gratuit şi cumpără cartea acum.

  Dacă vei cumpăra cartea de pe acest blog beneficiezi de o reducere de 7 dolari (23 de lei), sumă ce îţi va fi returnată în contul PayPal sau bancar, după preferinţă. Detalii în pagina Cum functioneaza sistemul.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...