Schimba cablul TV si economiseste o gramada de bani

      In medie, cablul TV in Romania costa 30 de lei, adica 10 dolari. Platim luna de luna si avem acces la vreo 60 de canale, majoritatea romanesti. Intr-un an platim 360 de lei, adica 120 de dolari. In 10 ani, ajungem la 1.200 de dolari.

    Daca insa ati putea scapa de problema abonamentului lunar si de cablurile trase prin casa, platind o singura data 50 de dolari si beneficiind de peste 3.500 de canale, pe viata?
   Acest lucru este posibil, printr-un program care va permite accesul direct la satelit, prin calculatorul dv. Va puteti transforma PC-ul sau laptop-ul in televizor, urmarind mii de programe din toata lumea. Calatoriti undeva cu laptop-ul? Va pastrati accesul la programele TV preferate, ceea ce un cablu TV nu va poate oferi.
  Va place insa sa priviti emisiunile pe televizor!? Nimic mai simplu. Cu un simplu cablu adaptor, transferati imaginea de pe computer pe TV.
  Veti putea vedea programe din 96 de tari: stiri, divertisment, sport, filme de toate categoriile, documentare, desene animate, seriale, programe medicale, muzica de toate genurile, programe de business, show-uri TV etc. Veti avea acces la 700 de programe din SUA si 550 din Marea Britanie. Romania figureaza cu 47 de canale iar Republica Moldova cu 74.  
  Cineva din familia dv. invata o limba straina exotica? Acum si-o poate exersa privind canale TV in limba respectiva.
  Programul pe care o sa vi-l arat a fost declarat cel mai bun software de televiziune pentru calculatoare. N-are nevoie de accesorii, de hardware, de receptoare. E usor de instalat si usor de folosit. Vreti sa vedeti despre ce este vorba? 



Preţul pe site-ul producătorului este de 50 de dolari. Dacă îl cumpăraţi de pe acest blog beneficiaţi de o reducere de 13 dolari (40 de lei), sumă ce vă va fi returnată în contul PayPal sau bancar, după preferinţa dv. Detalii în pagina Cum functioneaza sistemul.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...